Iberico Bellota Chorizo - LENDENDE OG PØLSER
Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i tarm. Med delikat smak og karakteristisk aroma.
Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning.
Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, paprikapulver, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein, naturlig aroma og naturlig storfekjøtttarm. 100 % naturlige ingredienser. Uten kunstige E-er.
Vekt: 0,280 kg
Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning.
Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein
Vekt: 0,280 kg